Αρχική Σελίδα

HUBEI SAFETY PROTECTIVE PRODUCTS CO.,LTD(WUHAN BRANCH) Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η προστατευτική Co. προϊόντων ασφάλειας Hubei, ΕΠΕ είναι ένα επαγγελματικό μη υφανθε'ν υλικό/προϊόντα και πλαστική κατασκευή προϊόντων. Η επιχείρηση πιστοποιείται από ISO9001、 ISO13485 το ποιοτικό σύστημα CE、. Τώρα η επιχείρηση καταλαμβάνει 52.000 τετραγωνικά μέτρα που στηρίζονται (συμπεριλαμβανομένων 15.000 τετραγωνικών μέτρων του εργαστηρίου) να οφείλει περισσότερα από 3.000 σύνολα εξοπλισμού και περισσότερων από 2.000 εργαζομένων. 50 άνθρωποι της ομάδας Ε&Α. Προκειμένου καλύτερα έλεγχος της μείωσης ποιότητας και κόστους, ενσωματώνουμε ήδη ολόκληρη τη αλυσίδα εφοδιασμού από τα υλικά τελειωμένος - προϊόντα: πήραμε 3 που η υλική γραμμή παραγωγής μπορεί να παραγάγει το επίπεδο 2 SMS、 PP、 AAMI ύφασμα. 5 η γραμμή παραγωγής PE μπορεί να παραγάγει την ταινία PE και το φύλλο πλαστικού SMS PP.

   

  HUBEI SAFETY PROTECTIVE PRODUCTS CO.,LTD(WUHAN BRANCH) γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Διοργανώνουμε τα ανεξάρτητα εργαστήρια κατασκευής και τις σύγχρονες γραμμές παραγωγής. Τα μέλη προσωπικού της επιχείρησής μας όλα εκπαιδεύονται για να υποστηρίξουν τη θέση τους και είναι επιδέξια στις εργασίες τους. Ελέγχουμε αυστηρά κάθε βήμα στην παραγωγή από την αγορά πρώτης ύλης στην κατασκευή. Παράγουμε το προϊόν μας με τις τεχνικές αυστηρά σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών ώστε να γίνει να πελάτης-ικανοποιήσουμε το προϊόν. Παράγουμε τα προϊόντα μας με την τυποποιημένη λειτουργία και δεν σταματάμε ποτέ την τεχνολογία παραγωγής μας.HUBEI SAFETY PROTECTIVE PRODUCTS CO.,LTD(WUHAN BRANCH) γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
  Στο βήμα ποιοτικής επιθεώρησης, θα ελέγξουμε για να σιγουρευτούμε την εμφάνιση και άλλες αποδόσεις του ολοκληρωμένου προϊόντος είναι σε καλή κατάσταση.

   

   

   
   
 • OEM / ODM

  Έχουμε παράσχει την υπηρεσία κυβερνητικών καταλόγων του BRIC για την κυβέρνηση Ε.Α.Ε., και αρμόδιος για τη μεταφορά των προϊόντων στα δημόσια νοσοκομεία στις χώρες της Αραβίας BRIC, με 15-10 αποστολές το μήνα.

   

  Αξίζει ότι οι προσαρμοσμένες εξαρτήσεις χειρουργικών επεμβάσεων ματιών μας για το νοσοκομείο ματιών Χονγκ Κονγκ έχουν λάβει τις πολύ καλές απαντήσεις. Μέχρι στιγμής, έχουμε παράσχει σε τους τις προσαρμοσμένες χειρουργικές εξαρτήσεις για τρία διαδοχικά έτη.

   

  Επιπλέον, έχουμε παράσχει τις εσθήτες, τη προστατευτική ενδυμασία και τα γάντια απομόνωσης για τα ιατρικά όργανα στο Τέξας, ΗΠΑ. Έχουμε συνεργαστεί με τη βρετανική αντιπροσωπεία πρόληψης μόλυνσης στα προστατευτικά προϊόντα μασκών για 7 έτη.

   

  Η αφρικανική αγορά είναι επίσης ο συνεργάτης μας. Οι μάσκες N95 μας εξάγουν 20-30HQ στην αφρικανική αγορά κάθε χρόνο.

   

   

   

  HUBEI SAFETY PROTECTIVE PRODUCTS CO.,LTD(WUHAN BRANCH) γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0HUBEI SAFETY PROTECTIVE PRODUCTS CO.,LTD(WUHAN BRANCH) γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

 • Ε & Α

  Στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, επικοινωνούμε ενεργά με τους πελάτες μας. Βελτιώστε και βελτιώστε το προϊόν.

   

  Στα προηγούμενα 1. 2012 έτη, σύμφωνα με ανατροφοδοτήστε από το νότο - αμερικανική αγορά, βελτιώσαμε τον ιματισμό του ασθενή της ορθοπρωκτικής λειτουργίας, που όχι μόνο κράτησε τη μυστικότητα των ασθενών σε λειτουργία, αλλά και μειώσαμε τον πόνο των ασθενών όταν φορούσαν μακριά. Ήταν καλά - λαμβανόμενος από τους κυβερνητικούς πελάτες.

   

  2. Στα 2014 έτη, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε οδοντικά προϊόν προστασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια μάσκα που είναι πιό άνετη και να θολώσουν η επίδραση βελτιώνονται για τους οδοντιάτρους για να εκτελέσουν την οδοντική χειρουργική επέμβαση. Έχει κάνει τις σημαντικές βελτιώσεις στην αντι επίδραση ομίχλης και το δείκτη διάθλασης φακών. Οι οδοντίατροι δεν αισθάνονται ζαλισμένοι όταν το φορούν για πολύ καιρό. Αυτή η τεχνολογία έχει ισχύσει για το εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

   

  3. Στα 2016 έτη, εργαστήκαμε με τα κορεατικά νοσοκομεία για να αναπτύξουμε έναν νέο τύπο του κοστουμιού απομόνωσης, που όχι μόνο λύνει το πρόβλημα πίσω από τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, αλλά και αποφεύγουμε τον κίνδυνο βακτηριακής μόλυνσης.

   

  4. Τώρα έχουμε προσθέσει έναν νέο εξοπλισμό δοκιμής αιμοδιάλυσης για τις πρώτες ύλες και μια μηχανή δοκιμής για filterability και τη διαπερατότητα αέρα των πρώτων υλών μασκών. Όλα αυτά επιτρέπουν σε μας για να εξυπηρετήσουν καλύτερα την παραγωγή πελατών μας στο μέλλον.

   

  HUBEI SAFETY PROTECTIVE PRODUCTS CO.,LTD(WUHAN BRANCH) γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  HUBEI SAFETY PROTECTIVE PRODUCTS CO.,LTD(WUHAN BRANCH) γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
HUBEI SAFETY PROTECTIVE PRODUCTS CO.,LTD(WUHAN BRANCH)

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Melody Xu

Τηλ.:: +86-17786594916

Φαξ: 86-769-84515070

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
μίας χρήσης ιατρικές εσθήτες

Αποστειρωμένες μίας χρήσης ιατρικές εσθήτες EO αδιάβροχες για την προστασία κλινικών/νοσοκομείων

Μαλακός και άνετος μίας χρήσης ιατρικός προσαρμοσμένος εσθήτες cOem λογότυπων αποδεκτός

Αντι διαπερατό μίας χρήσης ιατρικό επίπεδο 4 εσθήτων AAMI αποστειρωμένη μεμονωμένη συσκευασία EO

μίας χρήσης χειρουργικά drapes

Αγγειογραφία μίας χρήσης χειρουργικό Drapes μη που ενοχλεί για το αποστειρωμένο λειτουργούν δωμάτιο

Καρδιαγγειακός έλεγχος μόλυνσης Drapes διάσπασης μίας χρήσης αποστειρωμένος χειρουργικός μιάς χρήσεως

Υφαμένη SSP Drapes χεριών μίας χρήσης φύλλων νοσοκομείων/ανώτερων ακροτήτων μη ελασματοποίηση

Μίας χρήσης ιατρική μάσκα

Μπλε μάσκα προσώπου χρώματος μίας χρήσης με τον ελαστικό βρόχο αυτιών, στοματική μάσκα για την προστασία

3 μίας χρήσης χειρουργική μάσκα πτυχών με το δεσμό στα νοσοκομεία/χρησιμοποίηση κλινικών/κέντρων υγείας

Αντι ιών μίας χρήσης ιατρική πλάτη δεσμών μασκών αναπνεύσιμη για το λειτουργούν δωμάτιο

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας μίας χρήσης ιατρικές εσθήτες προμηθευτής. © 2020 - 2023 disposable-medicalgowns.com. All Rights Reserved.